Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 7
Türkiye’den mikrovillus inklüzyon hastalığı olan bir çocukta COVID-19 pandemisi sırasında ince bağırsak nakli yönetimi
2020
Dergi:  
Archives of Clinical and Experimental Medicine
Yazar:  
Özet:

Mikrovillus inklüzyon hastalığı, konjenital intestinal inatçı diyare nedenidir. Yaşam boyunca total parenteral beslenme gerekir ve hastaların sağkalım için bağırsak nakline ihtiyacı vardır. Yeni Coronavirus Hastalığı 2019 (COVID-19), Ocak 2020'de dünya çapında bir pandemiye neden oldu. Acil cerrahi müdahalelerin pandemi döneminde uygun önlemler alınarak yapılması önerilmektedir. Bu olgu sunumunda, uygun kadavra organ bağışı nedeniyle acil ince bağırsak nakli yapılan mikrovillus inklüzyon hastalığı olan bir çocuğu sunarak COVID-19 salgını sırasında ince bağırsak nakli yönetimini tartışmayı amaçladık.

Anahtar Kelimeler:

Small Bowel Transplantation Management During Covid-19 Pandemic In A Child With Microvillus Inclusion Disease From Turkey
2020
Yazar:  
Özet:

Microvillus inclusion disease is a cause of congenital intestinal intractable diarrhea. Total parenteral nutrition is required throughout life and the patients need intestinal transplantation for survival. The new Coronavirus Disease 2019 (COVID-19) caused a worldwide pandemic in January 2020. Emergency surgical interventions are suggested to carrying out by taking appropriate measures during the pandemic period. In this case report, we aimed to discuss the small bowel transplantation management during the COVID-19 pandemic by presenting a child with microvillus inclusion disease who was underwent emergency small bowel transplantation due to the appropriate cadaveric organ donation.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Archives of Clinical and Experimental Medicine

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 198
Atıf : 10
Archives of Clinical and Experimental Medicine