Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 8
An Investigation of Magnetic Field Influence in Underground High Voltage Cable Shields
2022
Dergi:  
Engineering, Technology & Applied Science Research
Yazar:  
Özet:

Abstract Magnetic fields and the shielding efficiency of the shields of underground high voltage cables are studied in this paper regarding several shielding configurations and materials. Shielding efficiency and magnetic fields are computed for shields with the same mesh but from different shielding materials, such as aluminum, ferrite, metal, and steel. In order to get the best shield configuration depending on the source characteristics and the material, a conducting ferromagnetic region with various thickness values is considered as shielding. A finite element model is introduced to investigate the influence of the parameters of magnetic fields and the shielding efficiency of underground high voltage cables. Furthermore, the reduction of the magnetic fields with or without shieldings is also presented. The developed method is performed with the magnetic vector potential formulations and validated on a practical problem.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Engineering, Technology & Applied Science Research

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.845
Atıf : 2.898
2023 Impact/Etki : 0.733
Engineering, Technology & Applied Science Research