Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 34
 İndirme 10
Adaptation of the HP Life program for promotion of the entrepreneurship among young people
2012
Dergi:  
Serbian Journal of Management
Yazar:  
Özet:

This text is dealing with attempt of Management department, of Technical faculty in Bor, to develop and further sustain the „entrepreneurial spirit“among young people. The subject of the paper is the HP LIFE program, in which Technical faculty in Bor is the only partner institution from Serbia. Besides up-to-date IT equipment obtained by Hewlett Packard in previous phases of this project, during 2012 this project was financially sustained by the Serbian institution „Centre for promotion of science“. This support will increase the scope of project activities during this year, including new target groups.

Anahtar Kelimeler:

0
2012
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Serbian Journal of Management

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 289
Atıf : 168
2023 Impact/Etki : 0.117
Serbian Journal of Management