Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 6
ANALYSIS OF THE VOLATILITY SPILLOVERS AMONG BORSA ISTANBUL SUB-SECTOR INDICES
2018
Dergi:  
Business & Management Studies: An International Journal
Yazar:  
Özet:

Investors may prefer sectoral diversification in order to reduce the portfolio risk. In this case, investors should determine the relationships between the sectors properly in order to make healthy investment decisions. Especially crises directly affect volatility spillovers between the sectors. In this context, it is aimed to determine the effects of crises and different types of shocks on volatility spillovers among Borsa İstanbul (BIST) sub-sector indices. In accordance with this purpose The DCC-GARCH analysis is applied to the series which are determined based on 2001 Financial Crisis and 2008 Global Crisis. The results indicate that Asian Crisis, Russia Crisis, 1999 Earthquake, 2002 general election, 2003 Gulf War, Gezi Park events, 17-25 December operations, Central Bank interest policies and industry-specific events also had effects on spillovers.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Business & Management Studies: An International Journal

Dergi Türü :   Uluslararası

Business & Management Studies: An International Journal