Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 14
 Görüntüleme 70
 İndirme 9
Halkla İlişkilerde Kavramlar, Sınırlar, Sorunlar
2010
Dergi:  
Selçuk İletişim
Yazar:  
Özet:

Halkla ilişkiler alanının Türkiye'deki sorunları ABD'deki sorunlarla benzer olmakla birlikte, alanın Türkiye'ye özgü sorunları da vardır. Bu sorunlar halkla ilişkilerin saygınlığının belirlenmesiyle de yakından ilgilidir. Bu çalışmada halkla ilişkiler alanının kavramlarına, sınırlarına ve sorunlarına ilişkin değerlendirmeler dört başlıkta toplanmaktadır: 1. Kavramın adlandırılması sorunu, 2. Bakış açısı sorunu, 3. Sınırlandırma sorunu, 4. Meslekleşme sorunu. Bu başlıklar altında çözüm önerileri de tartışılmaktadır.

Anahtar Kelimeler:

Concepts, Boundaries, Problems in Public Relations
2010
Yazar:  
Özet:

While the issues in the field of public relations in Turkey are similar to those in the United States, the area also has specific problems in Turkey. These issues are also closely related to the determination of the respect of public relations. In this study, the assessments of the concepts, boundaries and issues of the public relations field are gathered in four titles: 1. The name of the concept, 2. The point of view, 3. Problems of limitation 4. The problem of profession. These solutions are also discussed under the topics.

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








Selçuk İletişim

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 718
Atıf : 7.632
2023 Impact/Etki : 0.7
Selçuk İletişim