Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 6
Dairy Arithmetic of Milk and Milk Products for Sustainable Dairy Entrepreneuship
2019
Dergi:  
Journal of AgriSearch
Yazar:  
Özet:

    The food quality and safety issues as well as sustainability of dairy entrepreneurship are integrated with accurate and rapid calculation for estimating the correct quantities of ingredients, resources requirements and corresponding resulting output of products and profits in the business. Arithmetic calculations in regards of market milk and frozen dairy products have been discussed in brief. The arithmetic calculation pertaining to milk producers, Pricing of milk, determination of amount of cream, Calculation of physical properties, problems related to market milk and Ice- Cream are described in for farmers engaged in dairy farming business as well as in dairy entrepreurship.  

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Journal of AgriSearch

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of AgriSearch