Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 3
Cuba: Aging and marital status of the population. 1953-2002
2007
Dergi:  
Novedades en Población
Yazar:  
Özet:

Abstract There are several reflections that have been reached, in relation to the aging of the population, its importance and its scope. Some of them are: .. “Socially, the aging of the population affects health, health care, family composition and living conditions, housing and migration”. Likewise, among the first proposals of the World Plan of Action on Aging, approved in Madrid in 2002, is that of: “That it is essential to integrate the process of global aging, which is in the process of evolution, in the broader process of development . That this Plan requires changes in attitudes, policies and practices at all levels and in all sectors, so that the enormous possibilities offered by aging in the 21st century.

Anahtar Kelimeler:

0
2007
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Novedades en Población

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 437
Atıf : 2
Novedades en Población