Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 5
Injury and Death Offences in Traffic Accidents Caused by Criminal Negligence
2016
Dergi:  
Ceza Hukuku ve Kriminoloji Dergisi
Yazar:  
Özet:

Injury and death offences in traffic accident caused by criminal negligence which form the subject of this study are quite important at the present time. As a result of traffic accidents which happen because of drivers’ behaviours contrary to attention and care liabili-ties, many people are injured or even killed. In this regard, elements of crime and problems faced in practice have been mentioned. On the other hand, how penal responsibilities of offenders will be sett-led has been evaluated within the framework of doctrine and court decisions by taking into account existing principles and special oc-casions for negligent offences in criminal law. Finally, statistical in-formation concerning reckless injury and killing crimes experienced in traffic in Turkey have been included.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Ceza Hukuku ve Kriminoloji Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 21
Atıf : 12
Ceza Hukuku ve Kriminoloji Dergisi