Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
 İndirme 1
Induced Cat1-groups
2001
Dergi:  
Turkish Journal of Mathematics
Yazar:  
Özet:

In this paper we define the pullback cat1-group and show that this Pullback has a right adjoint which is the induced cat1-group. Later we show that this right adjoint is a pushout of category of cat1-groups. We calculate the Peiffer subgroups to find a finite group of the source of induced cat1-groups. The generating set of Peiffer subgroups are also given in this paper. All results are corrected by a GAP[13] program package in [4]. This paper also contains the some computational examples which are the calculation-induced cat1-group and comparative times between the induced crossed modules and induced cat1-groups.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Turkish Journal of Mathematics

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 2.274
Atıf : 712
2023 Impact/Etki : 0.039
Turkish Journal of Mathematics