Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 3
 İndirme 3
Maksiller Anterior Dişler Arasında Görülen Diastemaların Direkt Kompozit Rezinle Restorasyonu İki Olgu Sunumu
2022
Dergi:  
Sağlık Bilimlerinde Değer
Yazar:  
Özet:

Genellikle estetik problemlere sebep olan orta hat diastemalarına sıklıkla rastlanılmaktadır. Pek çok tedavi seçeneği bulunsa da direkt kompozit rezinlerle restorasyonu sıklıkla tercih edilmektedir. Diastema kapatılmasında direkt kompozit rezinler noninvaziv bir yöntemdir. Kısa sürede tamamlanan restorasyonların diğer estetik tedavi seçeneklerine göre pahalı olmaması ve tatmin edici estetik sonuçlar vermesi bu tedavi seçeneğinin sıklıkla tercih edilmesine yol açmaktadır. Bu olgu raporunda orta hat diasteması bulunan iki vakanın kompozit rezinlerle direkt restorasyonu tamamlanmıştır. Tedavi bitiminde elde edilen memnun edici sonuçlara ilave olarak yapılan 18 aylık kontrollerde herhangi bir probleme rastlanılmamıştır. Orta hat diastemalarının dental kompozit rezinlerle direkt olarak kapatılmasında uzun süreli memnun edici sonuçlar elde edilmektedir.

Anahtar Kelimeler:

Closure Of Midline Diastema With Direct Composite Restorations; Two Case Reports
2022
Yazar:  
Özet:

Midline diastemas which lead to esthetical problems generally are encountered frequently. Although they have a lot of treatment options, the closure of midline diastemas by direct dental composites is prefered. The closure of midline diastemas with direct dental composites is a noninvasive treatment option. They may be completed in a short time; they are cheaper than other treatment options and they give satisfactory results. All of these results make this treatment to be preferable. In this case report two midline diastemas are closed by direct composite build-ups. In addition to immediate satisfactory results, during the 18 months of follow-ups no problems were encountered. The closure of midline diastemas by direct composites is preferred because of their long-term satisfactory results.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Sağlık Bilimlerinde Değer

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 564
Atıf : 2.617
2023 Impact/Etki : 0.131
Sağlık Bilimlerinde Değer