Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 3
Global Energy Outlook: Opportunities and Challenges
2014
Dergi:  
PERCEPTIONS: Journal of International Affairs
Yazar:  
Özet:

In mid-November 2014 the Paris-based International Energy Agency issued its latest World Energy Outlook. The main theme of the report is that the global energy system is “in danger of failing short of the hopes and expectations placed upon it.”1 This study explores some of the main opportunities and challenges facing the global energy system. Specifically, the analysis focuses on energy security, both from consumers’ and producers’ perspectives, and the recent sharp drop in oil prices and the economic, environmental and strategic implications. The forces that have led to the recent decline in prices seem to differ from those that led to previous declines. It is likely that prices will remain low for a prolonged period of time. Major producers and consumers will have to re-adjust their economic policies and strategies to respond to these key changes in the global energy landscape

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












PERCEPTIONS: Journal of International Affairs

Dergi Türü :   Uluslararası

PERCEPTIONS: Journal of International Affairs