Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 4
 Görüntüleme 3
Bambu-Pamuk Ve %100 Pamuklu Kumaşların Bazı Fiziksel Ve Boyama Özelliklerinin Karşılaştırılması
2018
Dergi:  
Teknik Bilimler Dergisi
Yazar:  
Özet:

Tropikal ve subtropikal bölgelerde bolca bulunan, ucuz, ekolojik, doğal olarak hipoalerjenik ve antibakteriyel bir yapıya sahip olan bambu elyafı, kumaş olarak giysilerin kullanımında rahat, kırışıklıklara dirençli ve termal düzenleyicidir. Fakat bambu elyafı tekstil sektöründe üretilecek ürüne göre tek başına kullanılmamakta farklı tekstil lifleri ile karıştırılmaktadır. Bu çalışmada bambu elyafı ile pamuk elyafı karıştırılmış ve üretilen kumaş, kumaş üretimindeyaygın kullanılan %100 pamuklu kumaş ile fiziksel ve boyama özellikleri bakımından karşılaştırılmıştır.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler






Teknik Bilimler Dergisi

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 254
Atıf : 891
2023 Impact/Etki : 0.2
Teknik Bilimler Dergisi