Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 3
Identifying Socio Economic Characteristics Affecting Happiness in Armenia, Azerbaijan, and Georgia
2014
Dergi:  
Caucasus Journal of Social Sciences
Yazar:  
Özet:

Abstract To identify the household socio-economic characteristics influencing happiness in Armenia, Azerbaijan and Georgia, a logistic regression model was estimated for each country using the data from the Caucasus Barometer survey conducted by the regional offices of the Caucasus Research Resource Centers in 2013. The results of estimation show that health status, marital status, religion, and personal debt were statistically significant determinants of happiness in Armenia, Azerbaijan, and Georgia. Income was a significant determinant of happiness in Azerbaijan and Georgia. Age and household size variables were statistically significantly impacting happiness in Armenia. Believing in the presence of democracy in the country and education were found to be statistically significant determinants of happiness in Azerbaijan.

Anahtar Kelimeler:

0
2014
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Caucasus Journal of Social Sciences

Dergi Türü :   Uluslararası

Caucasus Journal of Social Sciences