Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 6
WMD TERRORISM IN SOUTH ASIA: TRENDS AND IMPLICATIONS
2002
Dergi:  
PERCEPTIONS: Journal of International Affairs
Yazar:  
Özet:

Ever since that fateful September day when terrorists struck New York’s World Trade Center and the Pentagon in Washington DC terrorism, particularly terrorism brought about by weapons of mass destruction WMD , has become the buzzword in international relations jargon. As the United States embarked on a long-term, comprehensive campaign to fight global terrorism, South Asia, too, began to experience the fall out of the scourge called terrorism. Since September 2001, this region has had its fair share of terrorist acts, worsening an already delicate political situation. Experts and analysts have added their words to the hype surrounding the concept of WMD terrorism and many a grim picture is being painted about the likelihood of WMD terrorism striking new targets.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










PERCEPTIONS: Journal of International Affairs

Dergi Türü :   Uluslararası

PERCEPTIONS: Journal of International Affairs