User Guide
Why can I only view 3 results?
You can also view all results when you are connected from the network of member institutions only. For non-member institutions, we are opening a 1-month free trial version if institution officials apply.
So many results that aren't mine?
References in many bibliographies are sometimes referred to as "Surname, I", so the citations of academics whose Surname and initials are the same may occasionally interfere. This problem is often the case with citation indexes all over the world.
How can I see only citations to my article?
After searching the name of your article, you can see the references to the article you selected as soon as you click on the details section.
 Views 10
 Downloands 1
Göğüs hastalıkları kliniklerinde değerlendirilen infertilite olguları
2018
Journal:  
Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi
Author:  
Abstract:

İnfertilite nedeni ile üroloji ve kadın doğum klinikleri tarafından takip edilen iki farklı olgunun sunulması amaçlanmıştır. İlk olgu 10 yaşından beri bronşektazi ve tekrarlayan sinüziti olan, infertilite tedavisi gören 33 yaşında erkek hasta idi. Öksürük, hırıltı ve balgam yakınması olan hastanın fizik bakısında yaygın raller ve ronküsler saptandı. Toraks tomografisinde her iki akciğerde yaygın bronşektazi alanları, havalanma artışı, paranazal sinüs tomografisinde sinüzit ile uyumlu değişiklikler izlendi. İnhale tobramisin ve dornaz-alfa ile azitromisin başlandı. Yakınmaları gerileyen hastanın balgam kültüründe herhangi bir üreme saptanmadı. İkinci olgu yirmi sekiz yaşında kadın hasta idi. Eksize edilen sol hidropik tuba dokusunun histopatolojik incelemesinde granülomatoz salpenjit izlenmişti. Gece terlemesi ve kasıklarda ağrı yakınması vardı. Kontrastlı toraks tomografisinde bilateral apikal sekel fibrotik değişiklikler izlendi. Genital tüberküloz tanısı konulan hastanın antitüberküloz tedavinin ikinci ayında gece terlemesi ve kasıklarda ağrı yakınması geriledi.

Keywords:

Citation Owners
Information: There is no ciation to this publication.
Similar Articles












Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi

Field :   Sağlık Bilimleri

Journal Type :   Ulusal

Metrics
Article : 529
Cite : 1.381
Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi