Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 1
Volatility in Agricultural Commodities Prices, Case of Sugar Prices: Evidence of ARIMA-GARCH Family Models
2020
Dergi:  
Journal of Environmental and Agricultural Studies
Yazar:  
Özet:

This article focused on analyzing the volatility in agricultural commodities prices, where the class of ARMA models with ARCH errors were used. Maximum Likelihood and Least Squares estimates of the parameters of the model and their covariance matrices are noted and incorporated into techniques for the model building based upon the application of the usual Box-Jenkins methodology of identification, estimation, and diagnostic checking to the ARMA equation, the ARCH equation, and the full model. The techniques are applied to sugar prices daily time series over the period (1962-2020). It is seen that  fits well the data among other competitive models.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Journal of Environmental and Agricultural Studies

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of Environmental and Agricultural Studies