Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 5
Kutûl Amâre’nin Muzaffer Komutanı Halil Kut Paşa
2018
Dergi:  
Tarih Kritik Dergisi
Yazar:  
Özet:

Son yıllarda Birinci Cihan Harbi’nin yüzüncü yılı dolayısı ile düzenlenen sempozyumlar ve konferanslar sayesinde kamuoyunun dikkati bu konuya çekilmiş ve bu konuda akademik veya popüler tarih eserleri sayısında bir artış gözlenmiştir. Fakat Kutü'l-Amare Kahramanı - Halil Kut Paşa'nın Hatıraları1 ve İttihat ve Terakki’den Cumhuriyete Halil Paşa, Bitmeyen Savaş2 eserleri dışında bu konuda eser kaleme alınmamıştır. Eserde bahsi geçen konunun önemli bir parçasını oluşturan Irak cephesi ve o cephede çok fazla etkide bulunmuş olan bir şahsiyet ele alınmıştır. 

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Tarih Kritik Dergisi

Dergi Türü :   other

Tarih Kritik Dergisi