Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
 İndirme 2
A Frequent Childhood Tumor in Mediterranean Basin: Nasopharyngeal Carcinoma
2015
Dergi:  
Arşiv Kaynak Tarama Dergisi
Yazar:  
Özet:

Nasopharyngeal carcinoma is a rare malignancy of childhood having different epidemiological, histopathological and clinical characteristics. The most frequent histopathological type is undifferentiated nasopharyngeal carcinoma and is associated with advanced locoregional disease and distant metastasis in childhood. Because of high incidence of systemic disease in childhood, chemotherapy is the first choice in treatment of advanced disease. Although 5 year’s survival rates have reached 70% with combined therapy modalities, late complications continue to be major problem. Parallel to improvement in the diagnostic skills and therapy, there is an increase in survivors of childhood cancer. Since late effects of cancer therapy can be encountered more often, closer follow-up of nasopharyngeal carcinoma patients who are under serious treatment schemes is an obligation.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Arşiv Kaynak Tarama Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 549
Atıf : 2.862
2023 Impact/Etki : 0.048
Arşiv Kaynak Tarama Dergisi