Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 5
DIAGNOSIS AND TREATMENT OF ACUTE LOWER GASTROINTESTINAL BLEEDING
2001
Dergi:  
Marmara Medical Journal
Yazar:  
Özet:

Lower gastrointestinal (LGI) bleeding is a common clinical problem for which multiple diagnostic tests and therapeutic interventions have been developed but no optimal approach has been established. Acute LGI bleeding presents a difficult clinical challenge. Initial attention must always be directed at resuscitation. Endoscopy and angiography may offer accurate diagnosis and therapeutic interventions in most cases. Scintigraphy is useful for the detection of the bleeding site as well as for the identification of patients for further angiographic intervention in cases where the hemorrhage is ongoing. Although the least invasive effective solution to the bleeding problem is generally the best, emergency undirected surgery may be necessary in some patients. In that case, subtotal colectomy can be done with acceptable morbidity and mortality rates. If the bleeding site is identified, segmentary resection is preferred in the surgical treatment of LGI bleeding. Key Words: Lower gastrointestinal bleeding, Dlverticulosis, Angiodysplasia, Colonoscopy, Scintigraphy, Angiography, Colectomy.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Marmara Medical Journal

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.273
Atıf : 775
2023 Impact/Etki : 0.034
Marmara Medical Journal