Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 38
 İndirme 14
Investigating Indonesian conversation; Approach and rationale
2018
Dergi:  
WACANA Jurnal Ilmu Pengetahuan Budaya
Yazar:  
Özet:

Colloquial Indonesian has often been described in terms of its differences from standard Indonesian, but with such an approach, aspects of informal language usage will go unexplored. This article proposes using the theoretical approach of Interactional Linguistics to more adequately describe the dynamic nature of Indonesian as actually used by its speakers. Interactional Linguistics emphasizes usage-based analysis of natural language data, especially conversation, in order to understand relationships between social actions and language structure. This article gives an overview of Interactional Linguistics, illustrated by two short English examples taken form the literature. It then presents an analysis of two aspects of Indonesian grammar – subject expression and clause structure – using an Interactional Linguistics approach to examine conversational data. By presenting an alternative analysis of two aspects of Indonesian grammar, this article aims to promote the use of Interactional Linguistics for examining

Anahtar Kelimeler:

null
2018
Yazar:  
0
2018
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






WACANA Jurnal Ilmu Pengetahuan Budaya

Alan :   Filoloji; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 312
Atıf : 36
WACANA Jurnal Ilmu Pengetahuan Budaya