Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 6
 İndirme 1
Psikiyatride kelebek etkisi: Bir olgu bildirimi
2014
Dergi:  
Journal Of Mood Disorders
Yazar:  
Özet:

The butterfly effect is that a small change at one place in a complex dynamic system can lead to large and unexpected consequences. In modern science, the theory can have applications in physics, mathematics, engineering, as well as biology, psychology, and cognitive science. The dynamic approach to cognition emphasizes the complex process of human development including mental, behavioral, neural and social systems interacting with each other over the life course. Emotion-related experiences as the result of interaction between person and his environment have been useful for explaining the butterfly effect in psychiatry practice. Here, we report a patient with depressive episode that has developed after psychosocial stress and has been treated with electroconvulsive therapy.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Journal Of Mood Disorders

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 152
Atıf : 33
Journal Of Mood Disorders