Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 6
Axillary Block as the Sole Anesthetic for Peripherally Inserted Central Catheter Placement in an Infant with Goldenhar Syndrome
2013
Dergi:  
Case Reports in Anesthesiology
Yazar:  
Özet:

The use of peripheral nerve block as the sole anesthetic in infants is not very common. Studies have demonstrated that ultrasound guided (USG) peripheral nerve block is associated with higher overall success rate when compared with nerve stimulation (Rubin et al., 2009, and Gelfand et al., 2011). Described below is a medically complex infant who had an USG axillary brachial plexus block for peripherally inserted central catheter (PICC) placement.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Case Reports in Anesthesiology

Dergi Türü :   Uluslararası

Case Reports in Anesthesiology