Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 16
Educational Governance, Globalization and Democracy
2002
Dergi:  
Educational Sciences: Theory & Practice
Yazar:  
Özet:

The article focuses on challenges of national governance system of education in a period of economical and cultural globalization. The article discusses how increasing globalization can have effect upon the democracy systems and educational reforms. The rise of new institutional economic framework can be perceived as part of globalization. The new institutions and their rules may change the premises for democracy and governance on national and local level. The article analyses the policy activity going on in some of these institutions directly or indirectly related to education. The possible consequences and impacts on education and educational policy on national and local level are discussed s well.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Educational Sciences: Theory & Practice

Dergi Türü :   Uluslararası

Educational Sciences: Theory & Practice