Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 10
 İndirme 3
Çankırı Kentsel Sit Alanının Peyzaj Tasarımı Açısından Değerlendirilmesi
2007
Dergi:  
Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Bu ara tırmanın amacı; tarihi kent merkezlerinin korunarak kültürel süreklili inin sa lanması ve ya anabilir mekanlar olarak gelecek ku aklara aktarılmasında peyzaj tasarımının öneminin, Çankırı kentsel sit alanı örne inde ortaya konmasıdır. Bu kapsamda; tarihi çevre koruma, peyzaj tasarımı ve kentsel sit alanının tarihi ve mekansal geli im süreçleri gibi konular irdelenerek, ara tırma alanı olarak seçilen Çankırı kentsel sit alanında gerçekle tirilen alan etüt-analiz çalı maları ve anket uygulamaları sonucunda elde edilen bulgular do rultusunda kentsel sit alanında yer alan do al ve kültürel de erlerin sürdürülebilirli inin sa lanması için öneriler getirilmi tir

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi

Alan :   Ziraat, Orman ve Su Ürünleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 611
Atıf : 2.481
2023 Impact/Etki : 0.091
Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi