Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 15
 İndirme 5
Solitary Wave and other Solutions of Nonlinear Space-Time Fractional Differential Equation Systems
2018
Dergi:  
Karaelmas Fen ve Mühendislik Dergisi
Yazar:  
Özet:

Bu çalışmada, G Gl b l -açılım metodu kullanarak kesir mertebeli Boussinesq denklem sistemleri ve kesirli iki boyutlu Burgers’ denklemlerinin bazı hareketli dalga çözümleri elde edilmiştir. Bu tam çözümler hiperbolik, trigonometrik ve rasyonel fonksiyon çözümlerini içermektedir. Kesirli karmaşık dönüşüm, genellikle, modifiye Riemann-Liouville türevi içeren kesirli kısmi diferansiyel denklemi adi diferensiyel denkleme dönüştürmek için kullanılır. Düşünülen dönüşüm ve metodun, diğer lineer olmayan kesir mertebeli denklemlerin ve sistemlerin çözümünde güvenilir, verimli ve etkili bir yol olduğu gösterilmiştir.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Karaelmas Fen ve Mühendislik Dergisi

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik; Mühendislik

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 461
Atıf : 908
Karaelmas Fen ve Mühendislik Dergisi