Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 18
 İndirme 6
Breast cancer metastasis from Gastric Carcinoma in a young female
2019
Dergi:  
European Journal of General Medicine
Yazar:  
Özet:

Gastric cancer is a disease of elderly patients and mainly metastasis to liver, lung, and peritoneum, while signet ring cell is a variant of gastric cancer and commonly metastasis to peritoneum and lymph nodes. Metastasis to mammary is a rare condition which account for 3% and has poor prognosis. Generally extra mammary carcinoma precedes breast metastasis by 2 years. It’s uncommon to have breast metastasis as a first manifestation of extra mammary malignancies. There is no age limit and presentation my mimic primary breast cancer. Due to rarity of this condition there are no consensuses about clinical, radiological and histological features which make it a challenging task to distinguish primary from metastatic breast neoplasm. The case bellow is a young woman with diagnoses of diffuse-signet ring cell gastric cancer. First presentation was right breast edema with ascites, peritoneal nodules, and enlarged enhancing ovaries on imaging. Biopsy from each site confirmed involvement by metastatic adenocarcinoma with signet ring pattern. Her condition progressed after 5th cycle of EOX.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










European Journal of General Medicine

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.230
Atıf : 465
2023 Impact/Etki : 0.007
European Journal of General Medicine