Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 5
Alaşehir Bölgesinin Kırsal Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi
2018
Dergi:  
Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi
Yazar:  
Özet:

Abstract Concerns about the worlds quality of life like increasing problems about environment and also the damage of the tourism, became more popular.Instead of huge waste to the environment of tourism, living in harmony with nature and finding more sustainable solutions become more important. To escape from stresses of bussiness life and concrete structures, people became more enthusiastic about natüre and changes the expectation of tourist. Because of these problems new types of tourism started to occure to be alternative destination. One these alternative tourism is rural tourism. Rural tourism is a kind of tourism that depends on natural resources and close to rural places. Alaşehir is unknown place that includes great places. It is a unique place of Aegean region. To use Alaşehir’s potential in more efficient way, we must identify the facilities of Alaşehir. At this point analysing; strengths, weaknesses, opportunities and threats will be important to find the route. After this research, our goal is to find better solutions and developing the potential of rural tourism applying to Alaşehir.

Anahtar Kelimeler:

0
2018
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi