Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 18
 İndirme 1
An Intelligent Healthcare Framework for Data Security Based on Blockchain and Internet of Things
2022
Dergi:  
International Journal of Intelligent Systems and Applications in Engineering
Yazar:  
Özet:

Abstract A blockchain network offers flexible and trustworthy solutions for the storage of sensitive data like patient’s medical records. Nowadays IoT devices are used to connect and transmit sensed information between object and human using internet. IoT has major applications in almost all the sectors like smart transportation, cities, and healthcare etc. In healthcare sector a doctor can monitor the patient parameters remotely in case of any emergency. The wearable IoT device is continuously sense the patient parameters and export the data over cloud or any storage unit. The accurate previous data and real time sensed data must be shared with doctor immediately during an emergency. In this paper the aim is to improves the functionality of healthcare system by integrating IoT system with blockchain network which is used to store all the sensed data by IoT devices.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








International Journal of Intelligent Systems and Applications in Engineering

Alan :   Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.632
Atıf : 486
International Journal of Intelligent Systems and Applications in Engineering