Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
The representation of politics and social movements on the new digital media
2014
Dergi:  
methaodos.social science journal
Yazar:  
Özet:

Nowadays, representation is presented as an area of controversy in political and symbolic battles. The absence of any dialogue and the unbridgeable distance between representatives and represented has resulted in the revolutionary activation of social movements that have managed to coordinate the overall question with  the compelling individuality of today’s society. In this context, the media create and determine, with its speech, the social representations and the evaluation of the behavior of political and social leaders in a time when the ways in which public discourse is created is qualitatively transformed. This research note outlines the situation of politics and its social representation in the published opinion in the spanish digital newspapers, delving into the changes that put us in a significantly different public sphere of that we have known so far.

Anahtar Kelimeler:

0
2014
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










methaodos.social science journal

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 305
Atıf : 6
methaodos.social science journal