Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 7
 İndirme 2
A Severe Autoimmune-like Anti-Tuberculosis Drug-induced Liver Injury: Case Report and Review
2018
Dergi:  
Journal of Microbiology and Infectious Diseases
Yazar:  
Özet:

Drug-induced liver injury is one of the most significant adverse drugs reactions and, in severe cases, could be a potentially life-threatening condition. It can be classified in intrinsic and idiosyncratic reactions and, anti-tuberculous drugs are known to induce the later one. In some cases, it might develop some autoimmune features which represent a challenge for both diagnosis and treatment. We report a 37-year-old woman who was admitted to our hospital with signs of severe acute liver injury. She was diagnosed with autoimmune-like drug-induced liver injury by anti-tuberculous drugs and was treated with corticosteroids, N-Acetylcysteine and Ursodesoxycholic acid. Indeed, based on this case a review of the literature is presented. J Microbiol Infect Dis 2018; 8(3):128-134

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Journal of Microbiology and Infectious Diseases

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 450
Atıf : 96
Journal of Microbiology and Infectious Diseases