Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 1
The asylum issue and political mass education in Turkey: How the government imposed the acceptance of Syrian refugees on Turkish citizens?
2018
Dergi:  
Eurasian Journal of Anthropology
Yazar:  
Özet:

When governments make far-reaching but unpopular decisions, they may resort to political mass education, in which they impose new political orientations on their constituency. This paper enquires into a process of political mass education that unfolded when Turkey accepted an ever-growing number of refugees from civil-war-battered Syria after 2011. In spite of Turkish society’s overall negative attitude toward Arabs, the Turkish government, along with pro-government mass media outlets, succeeded in preventing major acts of violence against Syrian refugees and in persuading Turkish citizens to accept them. By drawing on a discourse analysis, the paper sheds light on the devices and strategies used throughout this educational process.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








Eurasian Journal of Anthropology

Dergi Türü :   Uluslararası

Eurasian Journal of Anthropology