Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
 İndirme 1
 Sesli Dinleme 1
Yeni Moda Eczanesi’nin Tarihi
2014
Dergi:  
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi ve Folklorik Tıp Dergisi
Yazar:  
Özet:

The “Yeni Moda” Pharmacy is one of the historical pharmacies of İstanbul. It was established in 1902. Second generation owner of the pharmacy, Melih Ziya Sezer was head of the Istanbul Chamber of Pharmacists between 1972 and 1978. His father Halil Bey took over this historical pharmacy in 1937. Currently Melih Bey is working alone in the pharmacy. Many visitors, colleagues, neighbors and students are welcomed by Melih Ziya Bey and many articles were written in newspapers and health magazines, as a pecious pharmacy history of İstanbul. The method of this research is “oral history”. The findings will be presented in terms of speeches and videos. Melih Ziya Sezer’s stories about the pharmacy, pharmaceutical services and health life in the previous century will be narrated. Modern life’s effects on pharmacy’s and pharmacists’ life will be discussed

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi ve Folklorik Tıp Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 756
Atıf : 1.215
2023 Impact/Etki : 0.102
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi ve Folklorik Tıp Dergisi