Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 36
 İndirme 1
IMPACT OF CSR ECONOMIC DIMENSION ON CUSTOMERS LOYALTY: MEDIATING ROLE OF CORPORATE REPUTATION
2021
Dergi:  
İlköğretim Online
Yazar:  
Özet:

The corporate social responsibility is important phenomenon that is vital for almost all organizations including banking sector. This study aimed at exploring relationships among economic responsibility, customers’ loyalty and corporate reputation like association through correlation and direct and indirect effects through process model by collecting primary data through structured questionnaire from the respondents (bank customers) hailing from southern region banks in KP, Pakistan. In this connection, the results of study revealed the positive and significant association between research variables like economics responsibility, corporate reputation and customers’ loyalty. Likewise, the mediating role of corporate reputation confirmed the partial mediation. The results of this study provide significant information in deciding about possible relationship confirmed through statistical exploration in reaching the conclusion. The results are also significant in providing suitable guiding principles to the management of Islamic Banks in revisiting their policies concerning the economic responsivity, customers’ loyalty and corporate reputation.

Anahtar Kelimeler:

0
2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












İlköğretim Online

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 6.985
Atıf : 19.923
2023 Impact/Etki : 0.025
İlköğretim Online