Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 15
Rupture Lung Cyst Hydatid: A Case Report
2020
Dergi:  
Anka Tıp Dergisi
Yazar:  
Özet:

Hydatid cyst is a parasitic disease that ongoing in visceral organs with cyst formation particularly by Echinococcus granulosus. The primarily effected organ is liver by hydatid cyst while the secondary is lungs. Chest pain, dyspnea, fever, weakness, cough, hemoptysis and phlegm are symptoms of pulmonary cystic hydatitosis in addition patients can be asymptomatic. The clinical symptoms differ to location and size of cyst. Herein, we aimed to report 30-year-old-woman having ruptured pulmonary cystic hydatitosis admitted to emergency department with cough, phlegm, dyspnea and fever.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Anka Tıp Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Anka Tıp Dergisi