Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
 İndirme 1
Magnetostatic Waves in Structure with Two Anisotropic Layers with Noncollinear Orientation of Magnetizations
2013
Dergi:  
East European Journal of Physics
Yazar:  
Özet:

In this paper we present a theoretical investigation of the magnetostatic volume wave propagation in bilayer structure consisted of two ferromagnetic layers. The magnetic anisotropy field is assumed to be different in the two layers, and hence the magnetization in one layer сan be aligned at an angle with respect to the magnetization direction in the other layer. The case of cubic and indused uniaxial anisotropy have been considered. Numerical calculations for YIG (yttrium-iron-garnet) ferrites show anisotropic propagation of the volume magnetostatic wave in that structure. Dispersion curves for YIG bilayer structure are shown to illustrate the effects of angle between the magnetization vectors in the magnetic layers and propagation direction on the properties of magnetostatic waves.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








East European Journal of Physics

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 731
Atıf : 76
2023 Impact/Etki : 0.115
East European Journal of Physics