Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 17
 İndirme 6
 Sesli Dinleme 1
Employment Policies For Older Workers: Examples of Germany And Italy
2022
Dergi:  
Akademik Tarih ve Düşünce Dergisi
Yazar:  
Özet:

The aging population is changing the labor force profile. While life expectancy is increasing, birth and death rates are decreasing. This means that the elderly population will increase even more in the future. The growing elderly population is forcing governments to take measures on the employment of the elderly. Therefore, elder employment policies are becoming increasingly important for governments. The purpose of this study is to examine the elderly employment policies of Germany and Italy, two European countries with high / continuing to increase elderly population rates. The literature review shows that Germany and Italy are already pursuing different and similar policies in order to turn their rapidly aging populations to advantage and prevent possible risks in the future. The implemented policies are an example for policymakers of other countries. According to the data obtained, it is understood that both countries have effective economic policies in protecting sustainable elderly employment.

Anahtar Kelimeler:

2022
Yazar:  
Employment Policies For Older Workers: Examples Of Germany and Italy
2022
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Akademik Tarih ve Düşünce Dergisi

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 908
Atıf : 1.142
2023 Impact/Etki : 0.083
Akademik Tarih ve Düşünce Dergisi