Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 10
Prioritization of Occupational Accident Causes in the Automotive Manufacturing
2022
Dergi:  
Engineering, Technology & Applied Science Research
Yazar:  
Özet:

Abstract The automotive industry is a significant contributor to the economy. Additionally, it is prone to occupational accidents. The current study focuses on organizational accidents in high-risk activities, particularly occupational accidents in the automobile and manufacturing industries. This investigation aims to rank and quantify the causes of occupational accidents. These reasons are identified through a literature review and are investigated utilizing the Analytical Hierarchy Process (AHP). An AHP model is built based on a literature review. This model created a questionnaire and its evaluation via a survey of experts' opinions. This study shows that the most significant and dominant elements in accidents are human and organizational factors since they receive roughly equal weighting, whereas environmental factors weigh less.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Engineering, Technology & Applied Science Research

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.845
Atıf : 2.898
2023 Impact/Etki : 0.733
Engineering, Technology & Applied Science Research