Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 4
ASSESSING THE GROWTH OF E-COMMERCE IN INDIA: A STUDY OF FLIPKART'S PERFORMANCE, VIABILITY, AND FUTURE PROSPECTS
2023
Dergi:  
The Online Journal of Distance Education and e-Learning
Yazar:  
Özet:

This paper explores the dynamic e-commerce landscape in India, which is expected to reach a value of $70 billion by 2020, based on Technopak Advisors' projections. The emergence of popular online shopping platforms such as Amazon, Flipkart, eBay, and Shopclues has revolutionized the way buyers and sellers interact, leveraging the power of the Internet and information technology (Technopark, 2020). Despite India's rapidly growing internet user base of over 300 million, digital commerce companies continue to expand their operations, with Flipkart being a leading player in the market. Customers frequently refer to their purchases as "Flipkart," which speaks to the platform's popularity and brand recognition. Despite facing fierce competition from Amazon and Shopclues, Flipkart has remained profitable, even as it offers widespread discounts to customers in a highly competitive e-commerce environment. This paper provides a detailed analysis of Flipkart's financial performance and offers intriguing insights and observations gleaned from the study

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






The Online Journal of Distance Education and e-Learning

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 667
Atıf : 193
The Online Journal of Distance Education and e-Learning