Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 10
The Value for Agricultural Use of Grass Seed Mixtures of Species and Varieties in Comparison with Single Varieties
2009
Dergi:  
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Agriculture
Yazar:  
Özet:

22 commercial mixtures were compared in a mowing trial (complete block design, 2 replicates) in 4 locations during 3 consecutive years. These mixtures contained mainly diploid and tetraploid varieties of Lolium perenne L.. Festuca pratensis Huds., Phleum pratense L. and Trifolium repens L. were also included at various times. 250 - 400 kg N.ha-1.year-1 was used. Dry matter yield (DM-yield), disease resistance and persistence were evaluated. Similar results were obtained for all three performance parameters (DM-yield, crown rust resistance and persistence) of the mixtures as compared with the individual components. There was almost no relationship between the percentage of diploid perennial ryegrass in the mixture and its persistence (R2 = 0.18). Similar results were obtained for the relation between the percentage of tetraploid perennial ryegrass in the mixture, as well as for disease resistance of the mixture in late summer (R2 = 0.25).

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Agriculture

Alan :   Ziraat, Orman ve Su Ürünleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 32
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Agriculture