Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 5
FUTURE DESIGNS for GLOBAL ENVIRONMENTAL MANAGEMENT: WHAT HAS BEEN DONE? WHAT CAN BE DONE?
2015
Dergi:  
Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
Yazar:  
Özet:

In this study, the need for a new institutional organization, using historical and descriptive research methods is evaluated and the pursuits towards global environmental organization are set forth. Evaluation is based on configuration and policies of other international formations taking an efficient role in UNEP, GEF and global environmental management. The aim of this study is to find answers to the following two questions and open a discussion: 1 What is the level of success of existing global environmental management in the solution of environmental problems? 2 Is it possible to establish a Global Environmental Organization GEO that can produce environmental policies integrating and coordinating specialized units carrying out responsibilities related with the environment under the framework of United Nations and to apply international sustainability policy?

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi