Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 8
POSTHARVEST QUALITY OF STRAWBERRY FRUITS GROWN IN CONV ENTIONAL SYSTEM
2020
Dergi:  
Romanian Journal of Horticulture
Yazar:  
Özet:

The objective of the study was to evaluate some postharvest parameters of fruit quality at seven strawberry cvs., (‘Alba’, ‘Clery’, ‘Coral’, ‘Magic’, ‘Premial’, ‘Queen Elisa’, ‘Record’) grown at RIFG Pitești, Romania in open field, in the 2016-2018 period. The storage method included three days in normal refrigeration condition (2-4ºC) followed by one day at room Read more Full article Citation M. Sturzeanu, (2020). POSTHARVEST QUALITY OF STRAWBERRY FRUITS GROWN IN CONV ENTIONAL SYSTEM, Romanian Journal of Horticulture, Volume I, 2020: 177-182, On line ISSN 2734 – 8083, PRINT ISSN 2734 – 7656, DOI 10.51258/RJH.2020.23

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Romanian Journal of Horticulture

Dergi Türü :   Uluslararası

Romanian Journal of Horticulture