Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 6
Electric and magnetic field induced geometric phases for the 2D harmonic oscillator in noncommutative phase space
2015
Dergi:  
Turkish Journal of Physics
Yazar:  
Özet:

In this work, we point out the phenomenon whereby the noncommutative corrections to the geometric phases induced by an electric field and a magnetic field have different orders in terms of the noncommutative parameters. The first order correction is zero for the electric field induced geometric phase and it is nonzero for the magnetic field induced geometric phase. In our calculation, the system is in coherent states when the electric field is applied, so the corresponding geometric phase calculated is that of the coherent states. Considering that the noncommutative parameters are very small, it is better to use the magnetic field rather than the electric field for detecting the noncommutativity of spaces.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Turkish Journal of Physics

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.313
Atıf : 223
Turkish Journal of Physics