Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 3
First results of Central Asiatic Euchalcia DNA-studies: comparison of nucleotide sequence differences in COI between Euchalcia herrichi and Euchalcia gyulai (Lepidoptera: Noctuidae)
2020
Dergi:  
Acta Biologica Sibirica
Yazar:  
Özet:

We submitted first results of the DNA studies of the Central Asiatic owlet moths of the genus Euchalcia. Standard cytochrome C oxidase subunit I (COI) gene fragments were sequenced for DNA barcoding of six specimens belonging to Euchalcia herrichi and Euchalcia gyulai. We compared the received sequences between discussed species and with two European Euchalcia species (E. variabilis and E. consona). We found no variability within the COI sequences of the samples collected in the same locality (Alai Mts., Kyrgyzstan), whereas the difference in COI sequences between two populations (Ketmen Mts., Kazakhstan and Alai Mts., Kyrgyzstan) was 0.005.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Acta Biologica Sibirica

Dergi Türü :   Uluslararası

Acta Biologica Sibirica