Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 30
 İndirme 3
Employee Engagement and Empowerment as Gateway towards Retention: The Case of Volkswagen Group
2018
Dergi:  
Journal of Eastern European and Central Asian Research
Yazar:  
Özet:

Two themes of best human resource management practices –– employee empowerment and engagement have been considered a fundamental tool to increase the retention within any organization. The research paper utilized qualitative-descriptive design through secondary sources of data collection, which centralized on the case of Volkswagen Group, its retention rates and various programs offered to employees. The analysis establishes the link between employee retention and the two variables employee empowerment and engagement. It has been revealed that employee empowerment and engagement are significant links to retention. Moreover, both empowerment and engagement contribute to a more open, innovative environment, faster decision-making, and more importantly, create loyalty and organizational commitment. The company under study serves as an excellent example of high retention rates as well as a company that focuses a lot on its employees and their happiness within the organization despite its concerns in the past.

Anahtar Kelimeler:

0
2018
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Journal of Eastern European and Central Asian Research

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 345
Atıf : 99
2023 Impact/Etki : 0.049
Journal of Eastern European and Central Asian Research