Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 24
 İndirme 2
The Effect of using Insulation on the Energy Saving in Building
2010
Dergi:  
FAMagazine
Yazar:  
Özet:

The aim of the present study is to analyze the thermal performance of a building which is of 600 m3 size. The building is built in three different models. In the first model, walls are built with brick. In the second model, a layer of foam (Polystyrene) of 4 cm thickness has been used as an insulation layer inside walls and on the roof. In the third model, walls are constructed from two parts separated by air gap of 8 cm wide; moreover a secondary roof is added to this model. A Qbasic program is prepared to simulate the required mathematical equations in finite difference method and the weather conditions data of Baghdad city at January, 1994. The results of the simulation showed that the ratio of the saved energy by the second and third models with respect to the first model are 29.96%, and 35.40% respectively.

Anahtar Kelimeler:

null
2010
Dergi:  
FAMagazine
Yazar:  
0
2010
Dergi:  
FAMagazine
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










FAMagazine

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 702
Atıf : 28
FAMagazine