Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 120
 İndirme 31
BAYRAK, KALPAK, REVOLVER: İTTİHAT VE TERAKKİ CEMİYETİ
2017
Dergi:  
Türk Dünyası Araştırmaları
Yazar:  
Özet:

“Bayrak, Kalpak, Revolver: İttihat ve Terakki Cemiyeti”; editörlüğünü Hakan Boz’un yaptığı, 16 yazarın 16 başlıkta hazırladığı bir derleme eserdir. İttihat ve Terakki alanında farklı araştırmacılarca hazırlanan 16 çalışma, kitabın 16 bölümünü oluşturmaktadır. “Bayrak, Kalpak, Revolver” bir İttihat ve Terakki tarihi kitabı değildir. Kitapta yer alan 16 çalışma, İttihat ve Terakki’yi bir bütün olarak ele almamaktadır. Araştırmacılar bu eserde, İttihat ve Terakki Cemiyeti’ni tekil konular bazında ele almışlar ve böylece okuyucuya lineer bir siyasi tarih sunmak yerine, tozlu raflarda kalan olayların perde arkasına ulaşabilme imkanı sunmuşlardır.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Türk Dünyası Araştırmaları

Alan :   Eğitim Bilimleri; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 486
Atıf : 557
Türk Dünyası Araştırmaları