Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 6
Hydrogen atom disorder in the crystal structure of o-phenylenediacetic acid
2020
Dergi:  
Nova Biotechnologica et Chimica
Yazar:  
Özet:

Abstract H2opda (1) (o-phenylenediacetic acid) was prepared in the form of single crystals. It exhibits molecular crystal structure. The main feature of the supramolecular structure of 1 is formation of hydrogen bonded dimers via a pair of O-H×××O hydrogen bonds. The hydrogen atoms in COOH groups are disordered in 0.67(2):0.33(2) ratio. The conformation of the free acid is characterized by cis arrangement of the carboxylate groups with respect to the plane of the aromatic ring. The powder diffraction pattern of the bulk sample corroborated the phase identity of the commercial material with that of the studied single crystal.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Nova Biotechnologica et Chimica

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 298
Atıf : 62
Nova Biotechnologica et Chimica