Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 4
Teachergrams: A New Trend of Teaching and Learning English
2020
Dergi:  
IDEAS
Yazar:  
Özet:

This paper focused on exploring the teachergrams phenomenon and English language learning. Thus, this paper outlined two main points including the the teachergrams existence in Instagram and their roles in English language learning. The result discussed showed that teachergrams have ability to turn instagram into interactive learning tool in English language learning. The discussion concludes that the existence of teachergrams have become a useful tool to spread English materials and contents for the followers/English learners in Instagram. Additionally, the content written in this paper is expected to be valuable resources for the people who teach and learn English in digital platform especially Instagram.

Anahtar Kelimeler:

0
2020
Dergi:  
IDEAS
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










IDEAS

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 477
Atıf : 247
IDEAS