Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 8
 İndirme 3
The insertion of the contents of physical education in ENEM: between the valuation of the curricular component and the contradictions of democracy
2013
Dergi:  
Motrivivência
Yazar:  
Özet:

Abstract This article, bibliographical, had the intention to discuss the inclusion of the contentsof Physical Education in the National High School Exam (ENEM), in Brazil. Therefore,this examination is located on the national education scene, seeking to highlight theparadox represented in the Exam called “democratic”, that requires students the contentof a discipline - Physical Education - that a portion of students for studying at night doesnot have access. Author Biographies Anoel Fernandes, PUC/SP LETPEF (UNESP/Rio Claro) Doutorando em Educação: história, política, sociedade (PUC/SP) Heitor Andrade Rodrigues, UNICAMP Letpef (UNESP/Rio Claro) Doutorando em Educação Física pela UNICAMP Tiago Aparecido Nardon Especialista em Educação Física Escolar (UFSCar/ São Carlos)

Anahtar Kelimeler:

0
2013
Dergi:  
Motrivivência
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Motrivivência

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.095
Atıf : 10
Motrivivência