Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 9
GRUNDZÜGE DER DEUTSCHEN GEWERBESTEUER
2020
Dergi:  
Türk-Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

de“The Trade Tax in Germany is a communal tax. Municipalities must even pay Trade Tax to the Federal and State Governments from the incomes of trade taxes. The trade tax incomes are also important for the district levy, as the amount of the levy depends on the fiscal power of each district’s municipality, which is determined in particular through the incomes of trade taxes. As a rule, such a municipality has to pay half or more of its trade tax incomes to public authorities. Nevertheless, trade tax is one of the most important income sources for municipalities. This article provides an introduction to the trade tax system in Germany and discusses the most important legal issues related to it in a practical orientation.”

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Türk-Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Türk-Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi